Όλα είναι θέμα ενός... πλήκτρου.

Ειδικά όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις που έχουν να κάνουν με: Έκανε like, με έκανε block, τον έκανα unblock, είδε το story μου, έκανε καρδούλα, έκλεισε το προφίλ του, ήταν online, το έκανε seen, απάντησε φατσούλα και ούτω καθεξής.... 

Τελικά τί μας συμβαίνει; Που ακριβώς το χάσαμε; 

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Υποκρινόμαστε
συναισθήματα ή την έλλειψη αυτών αντί να πούμε ή να δείξουμε αυτό που πραγματικά νιώθουμε ή δεν νιώθουμε ξεκάθαρα με πράξεις και ξηγημένα δεν γουστάρω ή σε θέλω.

Ν' αφήσουμε το δάκρυ να κυλήσει αβίαστα απ' τα μάτια ή το χαμόγελο μας να έχει αποδέκτη αυτόν που το προκάλεσε. 

Καταντήσαμε δειλοί, χάσαμε τα κότσια μας και κρυβόμαστε πίσω από οθόνες. Έγιναν οι ζωές μας εμμονικές και φταίμε εμείς γι’ αυτό. 

Με ένα “hi” φλερτάρουμε, με ένα κλεμμένο απόφθεγμα αγαπάμε και με ένα διαβάστηκε που δεν απαντήθηκε ποτέ ξε-φλερτάρουμε και ξε-αγαπάμε, αγενέστατοι, εγωιστές και κομπλεξικοί. «Το είδα και έκανα τρεις ώρες να απάντησω για να μάθει».... 

Και τι ακριβώς την έμαθες ρε φίλε; Να χάσει την πίστη της στον έρωτα και στην τελική στους ανθρώπους; Συγχαρητήρια, είσαι «τεράστιος». 

Χωρίζουμε με μηνύματα και ερωτευόμαστε με φωτογραφίες που πολλές φορές καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν. Ποστάρουμε τραγούδια και γεμίζουμε «ελπίδα» με ένα ποστάρισμα, άσχετο αν δεν αφορά εμάς ή αν μας έχει κομματιάσει η προηγούμενη απροσδιόριστη συμπεριφορά ή και αδιαφορία. 

Ζούμε στο ψέμα και την υποκρισία μας πίσω από τα «έξυπνα τηλέφωνα» που έκαναν εμάς ηλίθιους και δειλούς. 

Μας χάσαμε....

Χάσαμε τα κότσια μας και βρίσκουμε τις εύκολες λύσεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Είμαστε πραγματικά άξιοι της μοίρας μας συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Δυστυχώς δεν εξαιρούμαι του κανόνα....

Μα επιτέλους ας τολμήσουμε, έστω μια φορά, έστω για μια μέρα, ας πετάξουμε τα κινητά απ τα χέρια κι ας επιλέξουμε να μιλήσουμε τον άλλον κοιτώντας τον στα μάτια κι όχι πίσω από μια οθόνη. Μια μέρα ας βγούμε κερδισμένοι κι όχι χαμένοι στη δίνη της τεχνολογίας. 

Διαφορετικά θα ζούμε μια ζωή πνιγμένη απ' τα απωθημένα μας....


~Dark Ors~

https://pfaros.blogspot.com/